Linux E X P R E S

Facebook

LinuxExpo 2005 přináší významné změny

Na jaře příštího roku se bude opět konat veletrh LinuxExpo, zaměřený na informační technologie, především pak Linux, open source a související oblasti. Mediálním partnerem konference je časopis LinuxEXPRES.


LinuxExpo 2005 přináší významné změny

Na jaře příštího roku se bude opět konat veletrh LinuxExpo, zaměřený na informační technologie, především pak Linux, open source a související oblasti. Akce zůstává sice ve svém směřování věrna své několikaleté tradici, přesto přináší tento ročník několik významných změn.

Pořadatelé se rozhodli výrazně posílit konferenční a přednáškovou část. Je to logický krok nejen vzhledem k specifikám oboru, ale vychází vstříc i všeobecné poptávce odborné veřejnosti. Proto se LinuxExpo přesouvá na nové místo konání, kterým jsou konferenční prostory hotelu Olympik. Ty by měly účastníkům konference poskytnout vysoký standard a rozšířit možnosti účasti. Kromě konference čeká návštěvníky jako vždy také bohatá výstavní část.

Druhou změnou je posun konání na všední dny: to odpovídá stále zřetelnějšímu zaměření LinuxExpa na podnikovou a business klientelu. Průzkumy ostatně ukazují, že většinu návštěvníků tvoří správci firemních sítí a IT manageři. 80% z nich pak disponuje rozhodovacími pravomocemi při nákupu informačních technologií.

Přes proklamovanou „komerční“ specializaci nezapomíná LinuxExpo ovšem ani na neziskové a vzdělávací projekty, kterým bude umožněna prezentace za výrazně zvýhodněných podmínek.

LinuxExpo 2005 se bude konat ve dnech 12. - 14. dubna 2005. Bližší a podrobné informace naleznou zájemci na internetové adrese www.linuxexpo.cz .

Diskuze (0) Nahoru