Linux E X P R E S

Facebook

LinuxEXPRES do vašeho Kindlu, lépe a radostněji

kindle3.jpg

Podle zpětné vazby našich čtenářů, kteří si nechají zasílat nové články do čtečky Amazon Kindle, nyní ve spolupráci s kindly.cz vylepšujeme tuto službu.


Ze zpětné vazby odběratelů našich článků do čtečky Amazon Kindle vyplynulo, že máte zájem o to, dostávat články v podobě periodika, nikoli jednotlivých knih. Shodou okolností jsme byli osloveni webem kindly.cz, který nám toto nabídl. Po mírném ladění je teď tato verze odběru článků zprovozněna a stará metoda je vypnuta.

Nová registrace

Omlouváme se drobnou komplikaci, ale je potřeba odběr znovu zaregistrovat. Ve správě vašeho Kindlu povolte příjem článků z adresy @kindly.cz.

Povolení adresy @kindly.cz Povolení adresy @kindly.cz

Pak přejděte na správu účtu na kindly.cz (používá se účet od Googlu), vyplňte svou Kindle adresu, najděte LinuxEXPRES a nastavte si, jak často a kdy chcete naše články do čtečky dostávat. To je vše. Případné nedostatky můžete hlásit do komentářů pod tento článek. Pokud jej čtete v Kindlu, najdete jej na zkrácené adrese bit.ly/lekindle.

Pokud vlastníte Kindle 3G, nezapomeňte, že doručování souborů přes Whispernet/3G je zpoplatněno. Chcete-li se poplatkům vyhnout, zadejte jako doručovací adresu jmeno@free_kindle_com místo jmeno@kindle_com. Soubor vám pak bude doručen zdarma, jakmile se připojíte k WiFi síti.

Nové chování článků v Kindlu

Pozor, až vám do čtečky dorazí sedmý díl s LinuxEXPRESem, ten nejstarší bude smazán. Můžete tomu zamezit, u každého dílu můžete říci Kindlu, že ho má zachovat (pomocí menu). U dílů, které budou brzy vymazány se objeví vykřičník.

Obsah čísla Obsah čísla

Vybraný článek Vybraný článek

Děkujeme kindly.cz za vlídnou pomoc.

Diskuze (6) Nahoru