Linux E X P R E S

Facebook

Přípravy konference ORS2011 v Karviné

LinuxEXPRES je mediálním partnerem konference v Karviné. Víte, že se akce blíží? Dorazíte?


Už jste se registrovali na letošní ročník konference OpenSource řešení v sítích? Pokud ano, máte už přehled o přednáškách, které nám byly zaslány a jsou v sekci Pro registrované? Pokud ne, pokusíme se shrnout, co se v naší kuchyni děje. Zcela určitě se také nezapomeňte registrovat, máte-li v plánu se stavit.

V každém případě, během organizace konference přibývají další partneři, kteří se chtějí zúčastnit. Z těch velmi zajímavých je to v současné době Cesnet, DataInter, Invea-Tech, Liberix, VMware a další (seřazeno abecedně). Což samo o sobě znamená, že registrovaní účastníci určitě neodejdou s prázdnou a nebude chybět také soutěž o ceny.

Co se týče letošní sklizně přednášek, opět budou témata velmi zajímavá. Ze zatím přijatých přednášek můžeme jmenovat například: „IPV6 - nebojte se nového Internetu“ (Pavel Šimerda), „Streamování televize z DVB zdrojů pomocí Open source nástrojů“ (David Seidl), „Výpočetní cluster vytvořený pomocí Debian Squeeze“ (Jiří Pech) a další.

Jestliže máte nějaká zajímavá témata, stále běží Call for papers! Chcete-li konferenci navštívit, ať už jako přednášející, nebo jako organizátor workshopu, zaregistrujte se.

Pokud se vám naše akce líbí, podpořte nás na Google+ nebo Facebooku! Další informace naleznete na http://ors.slu.cz.

Diskuze (0) Nahoru