Linux E X P R E S

Facebook

Zveme všechny příznivce Linuxu z Ústeckého kraje

Setkání příznivců operačního systému Linux již proběhlo skoro ve všech větších městech naší republiky. Jedno z posledních míst, kde se linuxáři ještě neznají, je Ústí nad Labem. My bychom to rádi změnili a ukázali, že i náš region má schopné lidi přes informační technologie.



Zveme tedy všechny příznivce open source na Linux Meeting Ústí nad Labem, který se bude konat v pátek 11. listopadu na Obchodní akademii Střekov v Ústí. Akce je otevřená pro všechny zájemce od začátečníků pro experty, od amatérských nadšenců, studentů až po zástupce firem a administrátory IT.

Program

Na setkání máte možnost shlédnout prezentace open source technologií, rozdělené do dopoledního bloku pro začátečníky a odpoledního pro pokročilé. V úvodu odpoledního programu proběhne beseda s šéfredaktorem Root.cz Petrem Krčmářem, který pohovoří vztahu open source a médií.

Po přednáškách nabídnou odborníci bezplatnou pomoc s instalací Linuxu na donesené počítače a poradí s linuxovými problémy. Na závěr se přesuneme do restaurace U Lípy, kde bude neformální zakončení večera.

Quick info:
Termín:
11. listopadu 2005

Místo:
Ústí nad Labem
 
Obchodní akademie Střekov
Velká aula
Národního odboje 17
400 03 Ústí nad Labem


Program:
  • 9:00 - 12:00 Prezentace pro začátečníky
  • 13:00 - 14:00 Beseda s Root.cz
  • 14:00 - 16:00 Prezentace pro pokročilé
  • Od 16:00 pomoc s instalací na donesené počítače, konzultace a osobní diskuze
  • Večer neformální setkání v restauraci

Registrujte se co nejdřív

Vstup je volný, ale kapacita sálu je omezená, takže se prosím registrujte na webu Linux Meeting Ústí nad Labem. Partnery akce jsou firmy LOGIOS a Soft-tronik, server Root.cz a internetový poskytovatel AmigoNet.

 Účastníci meetingu dostanou zdarma časopis LinuxEXPRES. Těšíme se na vaši návštěvu.

Diskuze (0) Nahoru